حفظ ارزش پول و اطمینان خاطر از داشتن رفاه لازم در دوران بازنشستگی، اهمیت بسیار زیادی برای افراد دارد. بهترین طرح سرمایهگذاری برای رشد سرمایه در بلندمدت، طرحی است که اثر سود مرکب بر سرمایه، در آن لحاظ شود. سود مرکب به معنى تعلق سود به اصل سرمایه و نیز سودهای دریافت شده در گذشته است. یکی از روشهای تحقق این امر، سرمایهگذاری در یک صندوق سرمایهگذاری مخصوص اهداف بازنشستگی است.
برای خرید واحدهای نوع سوم صندوق بازنشستگی تکمیلی آتیه مفید میتوانید از بین گزینههای زیر یکی را انتخاب کنید.
اگر به ایزیتریدر اربیس مهاجرت کردهاید از گزینه شرکت از ایزیتریدر نسخه جدید (Orbis) و اگر همچنان کاربر نسخه قدیمی ایزیتریدر هستید از گزینه شرکت از ایزیتریدر اقدام به شرکت در پذیرهنویسی کنید.
سرمایه گذاری برای دوران بازنشستگی معمولا به صورت دورهای و با بخشی از درآمد شخصی انجام میشود. خرید داراییهایی مانند طلا، مسکن و … نیاز به سرمایه بالایی دارد و اختصاص بخشی از درآمد ماهانه به این داراییها برای همه افراد امکانپذیر نیست. بنابراین برای افق زمانی بلندمدت، گزینهای مطلوب است که علاوه بر کسب بازدهی مناسب، بتوان با مبالغ اندک نیز در آن سرمایهگذاری کرد.
صندوقهای سرمایهگذاری نقدشوندگی بسیار بالاتری نسبت به داراییهایی نظیر مسکن دارند. همچنین برای سرمایهگذاری در آنها نیاز به مبلغ زیادی ندارید و میتوانید با پول کم نیز واحدهای آنها را خریداری کنید. مزیت مهم دیگر صندوقها، مدیریت داراییها توسط گروهی از کارشناسان با تجربه در حوزه سرمایهگذاری است که با رعایت اصول مدیریت سرمایه، ریسک سرمایهگذاری را به حداقل میرسانند.
تقویت برند کارفرمایی
افزایش رضایت شغلی کارکنان
وفادارسازی نیروی انسانی
مدیریت حرفهای داراییها
صندوقهای سرمایهگذاری از لحاظ ترکیب دارایی با یکدیگر تفاوت دارند. صندوق آتیه مفید در گروه صندوقهای سهامی قرار میگیرد و ارزش آن متناسب با رشد ارزش سهام، افزایش پیدا میکند.
دریافت مشاوره اختصاصیترکیب دارایی
مزایا
بهرهمندی از اثر سود مرکب برای مقابله با تورم در بلندمدت
تامین آتیه فرزندان و خانواده
بهبود کیفیت زندگی در دوران بازنشستگی با آورده حاصل از صندوق
هدف
کسب بازدهی مناسب در طولانیمدت و بهبود شرایط بازنشستگی سرمایهگذاران
مخاطبان
تمامی سازمانها، ارگانها، نهادها و حتی افراد حقیقی
حوزه فعالیت
سرمایهگذاری در انواع اوراق بهادار قابل معامله در بازار سرمایه
واحدهای عادی نوع اول
کارفرمایان
کارفرمایان این واحدها را به میزان دلخواه و به صورت ماهیانه برای کارکنان سرمایهگذاری میکنند.
واحدهای عادی نوع دوم
کارکنان
ماهیانه درصد مشخصی از حقوق کارکنان توسط کارفرما در این واحدها سرمایهگذاری میشود.
واحدهای عادی نوع سوم
اختیاری کارکنان
کارکنان میتوانند علاوه بر درصد مشخصشده ماهیانه، به میزان دلخواه در این واحدها سرمایهگذاری کنند.
سازوکار صدور یا ابطال واحدهای صندوق آتیه مفید، بر اساس مدل توافقشده میان کارفرما و کارکنان تعیین میشود. بنابراین نحوه سرمایهگذاری در این صندوق، میتواند برای کارکنان سازمانهای مختلف متفاوت باشد. برای اطلاع دقیق از جزئیات و شرایط خرید و فروش واحدهای این صندوق، بر روی لینک زیر کلیک کنید.
ارتباط با مشاوران سرمایهگذاری مفید